BRAVO Pumpa obousměrná - výkonná

BRAVO Pumpa obousměrná - výkonná

1 050 Kč
- +
Výrobce: Acra
Kód výrobku: AC_05-JBZ/PUM
Dostupnost: do 3 pracovních dnů


Vysokotlaká pumpa Bravo je vysoce kvalitní nafukovací zařízení, které je vhodné pro velmi účinné nafukování veškerého nafukovacího vybavení. Tento typ pumpy je obzvláště užitečný pro SUP a kajaky s kapkovitým stehem. Pumpa dokáže účinně nafouknout až do maximálního tlaku 29 psi, což odpovídá 1,9 baru.
Pumpa Bravo pracuje v režimu Double Action, což znamená, že píst plní svůj úkol pohybem v obou směrech, dopředu i dozadu. S čerpadlem Double Action se výrazně zkracuje doba nafukování, čímž se zvyšuje efektivita procesu. Čerpadlo Bravo může pracovat také v režimu Single Action, ve skutečnosti je možné přepínačem režimu přepnout z Double Action na Single Action. Píst tak plní svůj úkol pouze ve fázi tlačení.
Změna režimu je užitečná v případě, že během nafukovací operace, která se blíží dosažení ideálního tlaku, začne nafukovačka postupně tuhnout. Nastavením pumpy do režimu Single Action pak bude zapotřebí menší síly. Nafukování tak bude dokončeno pohodlněji a snadněji.
Vlnitá hadice dodávaná s pumpou Bravo je zakončena bajonetovým konektorem speciálně pro vysokotlaké ventily, které se často vyskytují u nafukovacích SUPů nebo kajaků. Na rukojeti je naopak integrován praktický tlakoměr, takže tlak nafukování je vždy jasný a nehrozí, že byste své vybavení nafoukli na nesprávný tlak.
2x2000 cm3 - 2,0 bar - 29psi
Váha: 2 kg