Foliovník 4x3x2 m

Foliovník 4x3x2 m

4 649 Kč
- +
Kód výrobku: al_1519
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

✅Rozměry a plocha: Výrobek je 300 cm dlouhý x 400 cm široký x 200 cm vysoký, což dává plochu 12 m². Díky tomu se uživatel může těšit z velkého prostoru pro pěstování rostlin.

✅ Zesílená ochrana: Plachta foliovníku je odolná vůči UV záření a vodě. Skládá se z vysokohustotního polyetylenu (140 g/m²), který poskytuje vysokou odolnost vůči UV záření, ale zároveň umožňuje pronikání slunečního záření nezbytného pro růst rostlin.

✅Vysoce kvalitní zpracování: Zahradní skleník se skládá z ocelových trubek. Ocel má galvanizovaný povrch, který ji chrání před korozí. Díky tomu má uživatel jistotu, že výrobek je odolný a má dlouhou životnost.

✅Snadná montáž: Montáž skleníku je snadná a nevyžaduje odborné znalosti. Plachta je připravena k použití a má dodatečné dno, které lze zahrabat, aby lépe odolávala větru. Uživatel si může skleník sestavit a demontovat sám.

✅Praktická řešení: Zahradní tunel má 1 dveře, 2 otevírací boční stěny s funkcí nastavení velikosti otvoru. Rolovací dvířka zajišťují snadný přístup a rolovací stěny zajišťují cirkulaci vzduchu ve skleníku, což je výhodné pro růst rostlin.

✅ Suma sumárum, fóliový zahradní tunel - skleník 3x4x2m je produkt, který vyniká velkým prostorem, zvýšenou ochranou, vysokou kvalitou, snadnou montáží a praktickým řešením.