Malatec Foliovník 450x300 cm zelený

Malatec Foliovník 450x300 cm zelený -

Balení neobsahuje konstrukci !

1 949 Kč
- +
Kód výrobku: al_1407
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

ZIP - umožňuje rychlé a snadné otevírání a zavírání - bez ohledu na to, zda jste uvnitř nebo mimo. Po otevření zámku a srolování dvířek do role je lze v horní části upevnit západkou.
OKNA SE SÍŤÁKOU PROTI HMYZU- oboustranně odkrytá, zajišťují dostatečné proudění vzduchu, regulují teplotu, množství dopadajícího světla a vlhkost. Zajišťují přizpůsobení potřebám dané plodiny, např. okurky, zelí, rajčata, fazole atd.
SNADNÁ MONTÁŽ - stačí nasadit fólii na rám a zakopat boční přírubu do země pro lepší stabilizaci a vyhnout se zvedání. Tunel ochrání vaši úrodu před škodlivými vlivy povětrnostních podmínek, jako je vítr, vydatné srážky nebo krupobití, ale také před zvířaty, která mohou úrodu zničit.
140g/m² FÓLIE S VLOŽENOU PE SÍŤÍ - voděodolná a odolná vůči UV záření, fólie je silná, pevná a odolná proti roztažení. Použití fólie urychluje růst rostlin a zároveň chrání před škodlivými povětrnostními vlivy, poskytuje plnou difuzi světla a zároveň redukuje tmavší místa, což znamená, že skleník je rovnoměrně osluněn. Na konci sezóny se doporučuje tunel vysušit a umístit do suché místnosti.
SPECIFIKACE - barva: zelená; materiál: fólie + PE; počet sekcí: 3; počet vstupů: 2; počet oken: 6; velikost filmu: 13,5m² (4,5x3x2); hmotnost: ~ 5 kg

 

SPECIFIKACE

zelená barva
materiál: folie + PE
počet sekcí: 3
počet vstupů: 2
počet oken: 6
velikost filmu: 13,5m² (4,5x3x2);
hmotnost: ~ 5 kg

Balení neobsahuje konstrukci.