Mikasa V370W Volejbalový míč r. 5

Mikasa V370W Volejbalový míč r. 5

859 Kč
- +
Kód výrobku: AL_2704
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Popis
Volejbalový míč Mikasa V370W

Volejbalový míč Mikasa V370W je produktem renomované japonské společnosti, který splní potřeby každého hráče. Míč je vyroben z vysoce kvalitní syntetické kůže, která zajišťuje trvanlivost a odolnost proti poškození.

Model V370W se vyznačuje 18 panely, což umožňuje větší stabilitu letu míče. Nové barvy a uspořádání panelů také zajišťují vynikající viditelnost míče na hřišti. Míč má navíc sníženou elasticitu, což zvyšuje kontrolu nad ním a usnadňuje odrážení.

Míč Mikasa V370W je určen pro vnitřní hru a svou hmotností a velikostí odpovídá standardům FIVB. Díky tomu, že byl šit strojově, je odolný a odolný proti poškození. Butylový měchýř také zajišťuje odolné a účinné utěsnění míče, takže bude sloužit dlouhou dobu.

Volejbalový míč Mikasa V370W je zkrátka produkt, který poskytuje vynikající kvalitu a odolnost. Ideální pro hraní na klubové i profesionální úrovni. Nejdůležitější vlastnosti míče jsou: stabilita letu, přilnavost v ruce, kontrola míče, viditelnost, odolnost a certifikát FIVB - Official Ball.