FootWave Hallux ortopedické vložky do bot vel. S/XS

FootWave Hallux ortopedické vložky do bot vel. S/XS

779 Kč
- +
Kód výrobku: AL_3653
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Dostupné velikosti:

S: (39-41)

XS: (35-38)

 

(Vybranou velikost prosím uveďte do poznámek k objednávce)

 

 

FootWave Hallux ortopedické vložky do bot vel. S/XS

 

1. Dvojitý směrový tlumič - Absorbuje otřesy zadní nohy, řídí 3D pohyb hlezenního kloubu a zavádí správnou supinaci. Bolest pat se sníží a vaše chodidla budou pracovat ve správných směrech a rozsahech pohybu

2. Pelota pod HALUX - Amortizace a snížení hlavice metatarzofalangeálního kloubu prvního paprsku (MTP-1). Toto je místo, kde se vyskytuje HALUKS - jeho odpružení sníží bolest a nepohodlí a snížení kloubu způsobí správný pohyb palce

3. Prohlubeň pro HALUKSA

4. Opora přednoží - Tlumení hlav metatarzálních kostí. Měkká podložka funguje jako polštář - zvýší komfort pohybu a zabrání tvorbě kuří oka (mozoly) v tomto místě

5. Ploché dno stélky (plantární platforma) - Stabilizace, eliminace nekontrolované rotace. Vložky se nebudou při chůzi v botě nekontrolovatelně otáčet, takže korekce a podpora bude vždy správná.

6. Hluboký, profilovaný patní žlab - Správné nastavení osy dolní končetiny do neutrální polohy, stabilizace, eliminace nekontrolované rotace. Při pohybu se vám nebudou kroutit chodidla a nohy budou pracovat ve správných osách (neprohýbají se, paty vám „nevyjedou“ ven)

7. Profil plantárního oblouku - Podpora a reliéf plantární fascie ("Hicksův kruh"). Vaše plantární klenby (podélné i příčné) budou správně klenuté, díky čemuž se vaše chodidla méně unaví a budou správně fungovat.

8. Otvory (znesvěcení) a podšívka z mikrovlákna - Bezpečnost, hygiena, ventilace, pohodlí. Měkký materiál zabraňuje tření, poskytuje ventilaci a dělá vložky velmi pohodlné. Nohy budou odvádět přebytečné teplo a vlhkost skrz perforace.

9. Drážky zadní nohy na plantární straně - Zvýšení záběru plantární části zadní nohy. Díky drážkám vložka lépe přilne k obuvi a nekontrolovaně se v ní nepohybuje.