Full FootWave ortopedické vložky na ploché nohy vel.L/ XS

Full FootWave ortopedické vložky na ploché nohy vel.L/ XS

989 Kč
- +
Kód výrobku: AL_3647
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Dostupná velikost:

L:(44-45)

XS: (35-38)

 

(Vybranou velikost prosím uveďte do poznámek k objednávce)

 

 

Full FootWave ortopedické vložky na ploché nohy vel.L/ XS

 

1. Dvojitý směrový tlumič - Absorbuje otřesy zadní nohy, řídí 3D pohyb hlezenního kloubu a zavádí správnou supinaci. Bolest pat se sníží a vaše chodidla budou pracovat ve správných směrech a rozsahech pohybu

2. Ploché dno stélky (plantární platforma) - Stabilizace, eliminující nekontrolované otáčení. Vložky se nebudou při chůzi v botě nekontrolovatelně otáčet, takže korekce a podpora bude vždy správná.

3. Tlumič přednoží - Tlumení hlav metatarzálních kostí. Měkká podložka funguje jako polštář - zvýší komfort pohybu a zabrání tvorbě kuří oka (mozoly) v tomto místě.

4. Hluboký, profilovaný patní žlab - Správné nastavení osy dolní končetiny do neutrální polohy, stabilizace, eliminace nekontrolované rotace. Při pohybu se vám nebudou kroutit chodidla a nohy budou pracovat ve správných osách (neprohýbají se, paty vám „nevyjedou“ ven)

5. Podpora plantárních oblouků - Podpora anatomických struktur nohy (odlehčení plantární fascie). Vaše plantární klenby (podélné i příčné) budou správně klenuté, díky čemuž se vaše chodidla méně unaví a budou správně fungovat.

6. Metatarzální podložka - Dodatečná podpora a odlehčení chodidlové klenby chodidla. Sníží bolest metatarzů a účinně obnoví tvar podélné a příčné klenby a zabrání tvorbě kuřích ok a mozolů.

7. Podšívka z mikrovlákna - Bezpečnost, hygiena, ventilace, pohodlí. Měkký materiál zabraňuje tření, poskytuje ventilaci a dělá vložky velmi pohodlné.

 

Při nákupu vložek FootWave, FLAT FEET:

POCÍTÍTE ÚLEVU OD BOLESTI
Díky speciálně navrženému tvaru je chodidlo dobře podepřeno a bolest spojená s plochými nohami mizí.

POSKYTNETE PODPORU PLANTÁRNÍHO OBLOKU
Dvousměrový tlumič nárazů v zadní části nohy absorbuje nárazy a snižuje bolest paty.

ZAJISTÍTE VYROVNÁNÍ OSY DOLNÍCH KONČETIN
Vložky FootWave FLAT FEET mají další metatarzální prominenci (zátarzální polštářek) pro podporu příčné klenby chodidla.

POSKYTUJÍ KOMFORT PŘI POHYBU

Měkký podšívkový materiál zabraňuje tření a dělá vložky velmi pohodlné. Díky podpoře obnovíte klenbu nohou a snížíte bolest.