BORNER 5× kartuše CO2 kapsle 88g 1 ks.

BORNER 5× kartuše CO2 kapsle 88g 1 ks.

1 349 Kč
- +
Kód výrobku: AL_2535
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Cartridge CO2 kapsle 88g BORNER 1 ks.
Výrobce: Borner

Množství v balení: 1
Hmotnost produktu: 88 g
Kód výrobce: BORNER.00159923

 

Moderní sportovní doplňky jsou stále inovativnější a jedním z nejdůležitějších prvků, které zajišťují efektivní a efektivní provoz nářadí, jsou CO2 kapsle. Borner v této souvislosti uvádí na trh svou nejnovější nabídku – CO2 kapsli s kapacitou 88g.

Kapsle Borner CO2 je produkt nejvyšší kvality, určený pro nejnáročnější uživatele. Jedná se o produkt vyrobený z nejkvalitnějších materiálů, který zajišťuje spolehlivost a bezpečnost při používání. Kapsle je vyrobena z certifikovaných materiálů, jejichž životnost a odolnost proti poškození je neporušená, což zaručuje uživateli bezpečnost a jistotu při používání.

Kapsle Borner CO2 je připravena pro použití s ​​různým sportovním příslušenstvím, včetně pneumatických pistolí a vzduchových pistolí. CO2 kapsle Borner je nejen spolehlivá a bezpečná, ale také pohodlná a snadno se používá. Produkt je navržen tak, aby uživatelům umožňoval rychlou a snadnou výměnu kapslí bez dlouhého nabíjení zbraně. Kapsle má také speciální ochranu, která zabraňuje náhodnému vystřelení.

Kapsle Borner CO2 je dostupná za velmi přijatelnou cenu, což z ní dělá jednu z nejlepších voleb pro náročné a uvědomělé uživatele.

Stručně řečeno, kapsle Borner CO2 je produkt vyrobený z nejkvalitnějších materiálů, navržený s ohledem na nejnáročnější uživatele. Výrobek nabízí nejen výjimečné parametry, ale také bezpečnost a komfort používání. CO2 kapsle Borner je jistě jedním z nejlepších modelů na trhu a její koupě je rozhodnutím, které uživatelům přinese mnoho výhod a spokojenosti.