MFH US Assault I 30 l Sportovní batoh, vícebarevný

MFH US Assault I 30 l Sportovní batoh, vícebarevný

1 489 Kč
- +
Kód výrobku: AL_2505
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Popis
Batoh MFH US Assault I 30 l M95 CZ Camo (30333J)


Taktický batoh od MFH o objemu přibližně 30 litrů. Je vyroben z odolného a oděruvzdorného polyesteru. Batoh bude perfektní jak pro turistické a survival účely, tak pro každodenní použití ve městě.

Batoh má na přední a boční straně popruhy kompatibilní s upevňovacím systémem MOLLE/PALS, které umožňují rozšíření batohu o další kapsy a vaničky.

K přenášení základní výbavy slouží dvě velké přihrádky uzavírané dvoucestným zipem. Uvnitř přihrádek jsou menší kapsičky, které usnadňují uspořádání přenášeného příslušenství. Na přední přihrádce jsou dvě menší kapsy na zip, které jsou ideální pro uložení základního vybavení EDC, jako je nůž, multifunkční nářadí, startér nebo svítilna.

Přizpůsobení vnějších rozměrů batohu množství v něm přenášeného vybavení je možné díky bočním kompresním popruhům, dvěma na každé straně. Zkrácení popruhů umožňuje vyrovnat batoh, například když je hlavní komora prázdná a menší kapsy jsou zaplněné. To pomáhá udržet batoh stabilní. Vestavěné kompresní popruhy lze použít k připevnění dalšího vybavení, jako je bunda, prostěradlo, karimatka nebo spací pytel.

Stabilní nošení batohu usnadňují pohodlné široké ramenní popruhy s přídavným D-kroužkem pro připevnění dalšího vybavení a odnímatelný bederní pás. V horní části batohu bylo přidáno transportní madlo umožňující pohodlné nošení batohu v ruce. Stěna přímo přiléhající k zadní části je lemována měkkou síťovinou a lemována pěnou, což zajišťuje pohodlí při nošení při delších túrách. Ve spodní části je přihrádka na hydratační systém uzavřená suchým zipem.

Technická data

Kamufláž: M95 CZ Camo
Kapacita: 30 litrů
Materiál: 100% polyester
Rozměry: 230 × 440 × 240 mm
Hmotnost: 1200 g
Výrobce: MFH, Německo