Mil-Tec Laser Cut Assault Zelený sportovní batoh

Mil-Tec Laser Cut Assault Zelený sportovní batoh

1 209 Kč
- +
Kód výrobku: AL_2501
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Popis
Batoh Mil-Tec Assault Pack Laser Cut Small 20 l - Olive (14002601)


Taktický batoh o objemu 20 litrů. Je vyroben z odolného polyesteru, který je navíc zevnitř potažen PVC zátěrem pro ochranu proti vlhkosti.

Tento model, namísto tradičních našívaných pásek (pales) pro montáž dalších kapes, používá Laser-Cut-Loop-System - laminovaný polyester s laserem vyřezávanými otvory vyhovující standardu MOLLE/PALS.

Batoh je vybaven dvěma hlavními komorami. Uvnitř jsou menší přihrádky pro usnadnění organizace přenášených věcí. Na přední straně jsou dvě kapsy, z nichž spodní je opatřena organizérem. Všechny kapsy se zapínají na pevné dvoucestné zipy s držadly, které usnadňují použití v rukavicích.

Na zadní straně je měkká tvarovaná podšívka z EVA pěny pokrytá prodyšnou síťovinou, která zajišťuje vysoký komfort používání. Ve spodní části je přihrádka na hydratační kartuši se zapínáním na suchý zip. Pohodlné, nastavitelné ramenní popruhy jsou vybaveny vertikálními upevňovacími popruhy a jedním D-kroužkem pro připevnění dalšího příslušenství. Rovnoměrné rozložení hmotnosti zlepšuje odnímatelný bederní pás.

Na bocích a spodku batohu jsou kompresní popruhy. Umožňují zmenšit objem batohu, když není zcela vybalený. V horní části je pevné transportní madlo.

Technická data


Materiál: polyester, PVC, EVA pěna
Kapacita: 20 l
Rozměry: 42 x 20 x 25 cm
Hmotnost: 1100 g
Barva: Olivová
Výrobce: Mil-Tec, Německo