Pentagon Tac Maven Assault Velký vojenský batoh 51 l 41-60 l černý

Pentagon Tac Maven Assault Velký vojenský batoh 51 l 41-60 l černý

1 629 Kč
- +
Kód výrobku: AL_2499
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Velký batoh Pentagon Tac Maven Assault 51 l černý (D16002-01)


Velký taktický batoh v černé barvě o objemu 51 litrů. Je vyroben z odolného a oděruvzdorného polyesteru 600D. Bude ideální pro turistické a survival aplikace.

Batoh je vybaven dvěma hlavními kapsami uzavíranými na oboustranné zipy. Na přední komoře jsou dvě menší kapsy, které se perfektně hodí na přenášení toho nejnutnějšího příslušenství.

Na bocích a přední straně batohu jsou popruhy systému Molle/PALS pro upevnění dalších kapes a vybavení. Horní menší kapsa má také panely na suchý zip (Velcro) umožňující připevnění libovolných znaků, např. státní vlajky, znaku jednotky nebo tzv. Morale Patches, díky kterým můžete dát batohu individuální charakter.

Přizpůsobení vnějších rozměrů batohu množství v něm přenášeného vybavení je možné díky bočním kompresním popruhům, dvěma na každé straně. Zkrácení popruhů umožňuje vyrovnat batoh, například když je hlavní komora prázdná a menší kapsy jsou zaplněné. To pomáhá udržet batoh stabilní. Vestavěné kompresní popruhy lze použít k připevnění dalšího vybavení, například: bundy, prostěradla, podložky na spaní nebo spacího pytle.

Stabilní nošení batohu usnadňují pohodlné, široké ramenní popruhy, hrudní popruh a nastavitelný bederní pás. V horní části batohu bylo přidáno transportní madlo, které umožňuje nošení batohu v ruce. Stěna přímo přiléhající k zadní části je lemována měkkou síťovinou a lemována pěnou, což zajišťuje pohodlí při nošení při delších túrách. Ve spodní části je přihrádka na hydratační kartuše uzavíratelná suchým zipem.

Technická data

Materiál: 600D polyester
Černá barva
Kapacita: 51 litrů
Rozměry: 510×360×280 mm
Hmotnost: 1470 g
Výrobce: Pentagon, Řecko