ISO 8923 vojenský batoh 41-60 l khaki

ISO 8923 vojenský batoh 41-60 l khaki

829 Kč
- +
Kód výrobku: AL_2489
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

ISO 8923 vojenský batoh 41-60 l khaki


45L – batoh se skládá ze 2 přihrádek. Uvnitř hlavní komory je další přihrádka, druhá přihrádka má uvnitř kapsu se všitou síťovinou. Batoh má navíc 3 odnímatelné brašny, jeden z nich je bederní. Výrobek je vyroben z odolného, ​​voděodolného materiálu, odolného proti roztržení a oděru. Obě komory se uzavírají dvojitým zámkem, díky kterému je zavírání i otevírání plynulé. Zipy jsou kryté, takže nehrozí vniknutí vody do batohu. Záda a ramenní popruhy jsou vyztuženy a potaženy síťovinou propouštějící vzduch, která navíc výrazně tlumí vibrace – to je důležité zejména při dlouhých cestách.


SYSTÉM RYCHLÉHO UVOLNĚNÍ BATOHU - batoh má nosný systém, který tvoří profilované ramenní popruhy s rychloupínacími přezkami, což je praktické řešení a umožňuje okamžité sundání batohu. Plynulé nastavení profilovaných ramenních popruhů, hrudní pás a bederní pás, který lze odepnout, zajišťují stabilní nošení - pás umožňuje ulevit páteři a ramenům při nošení batohu - veškerá váha je soustředěna na boky. Na přední části batohu a na ramenních popruzích a bočních kapsách jsou použity pásky PALS, které umožňují uchycení vybavení v systému MOLLE - to umožňuje instalaci dalších kapes.
PLNÉ NASTAVENÍ - boční stěny a horní část batohu mají 2 nastavitelné popruhy zapínané na přezku - slouží ke stlačení batohu Zkrácení popruhů batohu umožňuje jeho zploštění např. když je hlavní komora prakticky prázdná a plní se jen menší kapsy. Nastavitelné popruhy mohou být také užitečné při připevnění vybavení, například podložky na spaní, stanu atd.
ODNÍMATELNÝ BALL BALL – batoh má odnímatelnou tašku, která je upevněna v systému MOLLE. Umožňuje vám jej připevnit na pásek u kalhot. Součástí sady je také pásek, který vám umožní nasadit a nosit jako typickou bederní tašku. V horní části má rukojeť, která vám umožní nosit ji také jako tašku. Ledvina má v hlavní komoře síťovou přepážku. Na přední straně je také přihrádka se 3 kapsami a 2 bočními kapsami na zip. Lze ji také použít jako toaletní tašku při kempování.