Mil-Tec Laser Cut 1,5 x 3 m Maskovací síť

Mil-Tec Laser Cut 1,5 x 3 m Maskovací síť

1 699 Kč
- +
Kód výrobku: AL_2435
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Popis
Mil-tec Laser Cut maskovací síť 1,5 x 3 m - Phantomleaf WASP I Z1B (14460065)

Maskovací síť 1,5 x 3 m s laserem vyřezávaným vzorem. Je vyrobena z kvalitního nylonu v kamufláži Phantomleaf WASP I Z1B.

Síť je odolná vůči náročným povětrnostním podmínkám a poskytuje ochranu proti slunci. Kovová očka v rozích sítě umožňují její snadné připevnění a zavěšení.

WASP I je inovativní řada kamufláží PHANTOMLEAF® CIV-TEC®, navržená speciálně pro MIL-TEC®. Kamuflážní vzory PHANTOMLEAF® vznikají díky pokročilé digitální analýze obrazu terénu, ve kterém má daná varianta maskovat. Algoritmus také bere v úvahu pohyb a další proměnné, díky čemuž mají tyto vzory dobré adaptivní vlastnosti v širokém spektru podmínek. Kamufláže PHANTOMLEAF® jsou přitom natolik výrazné, že zaručují dobrou identifikaci „sebe-cizince“ v rámci skupiny vojáků na bojišti nebo při hře ASG.

Varianta WASP I Z1B se nejlépe hodí do skalnatých oblastí s nízkým vegetačním krytem, ​​jako je tundra nebo horské oblasti nad hranicí stromů. Uplatní se i ve městech a průmyslových objektech, kde převládají konstrukce z betonu a oceli. Zůstává účinný, i když je plocha částečně zasněžená.

Technická data

Materiál: 100% nylon
Rozměry: 1,5 x 3m
Hmotnost: 800 g
Kamufláž: Phantomleaf WASP I Z1B
Výrobce: Mil-Tec, Německo