GFC Tactical GFT-18-010848 Vesta

GFC Tactical GFT-18-010848 Vesta

1 789 Kč
- +
Kód výrobku: AL_1923
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

GFC Tactical GFT-18-010848 Vesta

Taktická vesta na nosič plátů FSBE od polské značky GFC Tactical je vysoce kvalitní produkt, který splní očekávání těch nejnáročnějších uživatelů.

Vesta je vyrobena z odolného nylonu, uvnitř potažena nepromokavou vrstvou.

Konstrukce je založena na dvou panelech - předním a zadním, do kterých lze umístit balistické vložky (výbava obsahuje makety vložek z měkké pěny). Panely na bocích jsou k sobě připevněny suchým zipem a páskami s přezkami Fastex, což umožňuje úpravu vesty po obvodu. Ramena panelů se také překrývají a jsou uchycena suchým zipem a popruhy, což umožňuje vertikální nastavení vesty.

Vesta má:
trojité pouzdro na zásobníky M4/M16
administrační panel
sáček pro individuální lékařskou soupravu
Zásobník má 3 samostatné komory, které se uzavírají chlopněmi na suchý zip. Chlopně se zapínají na suchý zip a v případě potřeby je lze sejmout. Elastické pásky kolem komor utahují zásobníky a zabraňují jejich vypadnutí při odepnutí klapek.

Pouzdro na jednotlivou lékárničku se uzavírá dvourychlostním zipem, což umožňuje jeho celoplošné otevření a tím snadný přístup k obsahu. Uvnitř jsou elastické popruhy, které umožňují pohodlnou a stabilní organizaci léků. Kromě toho dva elastické boční pásky fungují jako omezovače, aby se zabránilo příliš širokému otevření.

Administrační panel má uzavřenou klopu na suchý zip, kapsu na svítilnu, 2 ploché kapsy např. na doklady a suchý zip na emblémy.

Sáčky a administrační panel jsou nezávislé moduly připevněné k vestě pomocí popruhů systému Molle/Pals, díky čemuž jsou kompatibilní s téměř jakýmkoli moderním taktickým vybavením. Lze je použít v jiných konfiguracích nebo je v případě potřeby odstranit, aby se ušetřila hmotnost.

Vesta má rychloupínací systém QR založený na rychloupínacím systému navrženém za účasti operátora Formosa, speciální bojové jednotky žabích mužů. Tento systém je založen na speciálních smyčkách šňůry a 3 mm plastové šňůrce. Rukojeť nouzového uvolnění umístěná ve spodní části předního panelu umožňuje současné vytažení konců lana ze smyček na ramenou a bocích a po odepnutí pásků na suchý zip umožňuje shodit vestu.

Panely vesty i kapsy mají drenážní otvory, což umožňuje použití soupravy při taktických operacích vyžadujících dočasné ponoření do vody.

V horní části zad je páskové evakuační madlo, které také umožňuje pohodlné přenášení vesty nebo její zavěšení na háček.

Velké množství popruhů systému Molle umožňuje připevnění dalšího vybavení.

Taktická vesta FSBE GFC Tactical je skvělým řešením jak pro profesionály, tak pro milovníky vojenských a válečných her v terénu.

 

Parametry:
Model: Taktická vesta s nosičem plátů FSBE
Značka: GFC Tactical, Polsko
Stav: Nové / 100% originál
Materiál: nylon
Zapínání: suchý zip, přezky fastex
Komory pro balistické vložky (včetně maketových vložek z měkké pěny)
Trojité pouzdro na zásobníky M4/M16
Administrační panel s kapsou na baterku a suchým zipem na emblémy
Pouzdro na individuální lékařskou soupravu
Rychloupínací systém QR po vzoru rychloupínacího systému navrženého pro Formosa
Rukojeť na přenášení
Drenážní otvory
Popruh systému Molle/Pals
Vysoká kvalita
Odolné materiály
Vertikální a horizontální nastavení
Praktické kapsičky
Možnost připojení dalšího vybavení
Univerzální velikost
Hmotnost: 2055 g
Barva: MC