Texar 43-WAB-BA Bederní taška

Texar 43-WAB-BA Bederní taška

909 Kč
- +
Kód výrobku: AL_1905
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Texar 43-WAB-BA Bederní taška

Vojenská a praktická taška do pasu od polské firmy Texar, která zaručuje plné vojenské specifikace - odolnost a pohodlí při používání.

Moderní bederní taška s modulárním systémem a panely na suchý zip. Lehký, prostorný a praktický, doporučený pro běžce, turisty. Dva modulární boční panely Molle pro připojení dalšího vybavení.

Bederní taška má odnímatelný pásek a modulární systém z boku těla, který umožňuje její připevnění k výstroji. Díky odnímatelným poutkům na opasek jej lze nosit přímo na opasku nebo nasadit na řídítka kola. Pohodlný bederní pás vyrobený z polyesterového opletu, měkký a prodyšný. Systém rychlého nastavení délky a pevné přezky z ABS plastu.

Pas je vyroben z pevné tkaniny Oxford Polyester 600D. Podšívka z kluzké tkaniny chrání vaše cennosti před poškrábáním. Silné šití na kritických místech. Okraje materiálu jsou zastřiženy. Na přední a horní části byly našity panely se suchým zipem pro uchycení morálních nášivek.

Vybavena rozsáhlým systémem kapes a přihrádek. Ideální pro praktické věci, mapu nebo průvodce, láhev vody, navigaci, fotoaparát, peněženku nebo telefon.

Prostorná hlavní přihrádka na velké předměty, uzavřená pohodlnou klopou. Přední kapsa na menší předměty. Plochá kapsa na přední straně. Dvě boční kapsy, ideální na klíče nebo telefon. Skrytá kapsa na doklady a peníze, umístěná v zadní části ledvinky vedle těla. Na klopě je našita gumička, která umožňuje připevnit oblečení. Všechny kapsy se zapínají na zip. Kapsy se široce otevírají pro rychlý přístup k veškerému obsahu. Dvoucestné expresky s kovovými jezdci, vybavené těsnícími proužky a šňůrkami pro usnadnění ovládání zipů v rukavicích.

 

Parametry:
Model: Taška do pasu, Taška do pasu
Značka: Texar, Polsko
Stav: Nové / 100% originál
Tkanina: Oxford Polyester 600D
Lehký, prostorný a praktický
2 panely LC2/Molle
Zadní montážní panel
Snadný přístup ke kapsám
1 velká hlavní komora
1 přední kapsa
1 plochá přední kapsa
2 boční kapsy
1 zadní kapsa, např. na peníze
Možnost nošení na opasku nebo batohu
Lze připevnit na řídítka jízdního kola
Pohodlný, odnímatelný bederní pás
Rychlé nastavení pásu pomocí pevné ABS přezky
Sametová podšívka
Silné šití, výztuhy
2 velké panely na suchý zip pro nášivky a dekorace
Elastická šňůrka na horní klopě
Bederní pás, délka 125 cm, šířka 40 mm
Rozměry 25x13x16 cm
Hmotnost: cca 130 g
Černá barva