Helikon-Tex Water Canteen pouzdro

Helikon-Tex Water Canteen pouzdro

849 Kč
- +
Kód výrobku: AL_1894
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Barevná provedení:

Olivově zelená

Černá

Adaptivní zelená

(Vybranou barevnou variantu prosím uveďte do poznámek k objednávce)

 

Helikon-Tex Water Canteen [MO-O10-CD-02]

Water Canteen Pouch od polské značky Helikon.

Kapsa slouží k pohodlnému nošení láhve s vodou a šálku v pase.

Je vyrobena z odolné Cordury 500D. Zapíná se na Woojin sponu.

Řada Bushcraft je široká škála vybavení pro přežití, které vám umožní připravit tábor v lese, bezpečně pracovat s nožem nebo sekerou a zachovat plnou svobodu pohybu při přenášení velkého množství vybavení.

CORDURA - jedna z nejznámějších značek látek na světě. Materiál byl původně vyvinut jako umělé hedvábí. V současnosti se nejčastěji vyrábí z polyamidu s polyuretanovým zátěrem a teflonovou úpravou. Cordura® je lehká a zároveň velmi odolná, odolná proti oděru, roztržení a povětrnostním vlivům. Používá se k výrobě batohů, tašek, turistického vybavení, oděvů, obuvi atd. Je také nejčastěji používanou látkou pro všechny druhy vojenské techniky.

MOLLE/PALS – Modular Lightweight Load-bearing Equipment (MOLLE) – modulární systém pro nošení osobního vybavení ozbrojených sil USA. Sada vyměnitelných prvků umožňuje sestavit sady, které nejlépe vyhovují potřebám uživatelů (v závislosti na množství a typu přepravovaného vybavení).

Woojin Plastic – společnost, která vyrábí spony a spojovací prvky. Produkty společnosti, známé svou dokonalostí, se vyznačují mimořádnou přesností a odolností.

Částečně vyztužená konstrukce usnadňuje vytahování a vkládání lahve a MOLLE popruhy po stranách kapsy umožňují připevnit k ní další předměty.

Kapsu lze snížit, což umožňuje pohodlné nošení s batohem, a využít pro nošení nože, skládací pilky nebo sekery, stejně jako v případě E&E Pouch.


Parametry:
Model: Pouzdro na vodní kantýnu
Značka: Helikon, Polsko
Stav: Nové / 100% originál
Materiál: 100% nylon / Cordura
Zapíná se na Woojin sponu
Vyrobeno z 500D Cordury
MOLLE popruhy na bocích
Vestavěné pouzdro pro nůž, sekerku nebo skládací pilu
Kompatibilní s DUTY BELT/MOLLE/PALS
Lze nosit na opasku 50 mm
Kapacita: 2L
Rozměry: 24 x 10 x 8 cm
Hmotnost: 155g