Olimp Laboratories Gold Omega 3 D3 + K2 Doplněk stravy kapsle 30 ks

Olimp Laboratories Gold Omega 3 D3 + K2 Doplněk stravy kapsle 30 ks

649 Kč
- +
Kód výrobku: AL_3498
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

OLIMP LABS
2x ZLATÁ OMEGA 3 D3+K2

Hmotnost: 2 x 30 kapslí

Přispívá ke správné činnosti srdce díky Omega 3 kyselinám
Vitamin D3 pomáhá udržovat optimální hladinu vápníku v krvi
Vitamin K pomáhá udržovat zdravé kosti

 

Trojitá síla ingrediencí!

Gold Omega 3® D3 + K2 je doplněk stravy s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin, doplněný vysokým množstvím přírodního vitamínu K z natto, vyskytujícího se ve vstřebatelné a účinné formě* - menachinon 7 (vitamín K2). Výrobek dále obsahuje vitamín D3 v množství až 2000 IU.

Vysoce kvalitní a koncentrovaný rybí olej ze studené vody, hodnocený na 65 % omega-3 mastných kyselin, doplňuje jídelníček o esenciální omega-3 nenasycené mastné kyseliny.

Omega-3 mastné kyseliny EPA (kyselina eikosapentaenová) a DHA (kyselina dokosahexaenová) přispívají ke správné činnosti srdce (příznivý účinek nastává při konzumaci celkem 250 mg EPA a DHA denně).

Vitamíny D a K pomáhají udržovat správnou funkci oběhového systému – vitamín K přispívá ke správné srážlivosti krve, vitamín D zase pomáhá udržovat správnou hladinu vápníku v krvi.

Vitamin D se také podílí na udržení zdravých kostí a zubů, přispívá ke správnému vstřebávání vápníku a fosforu a napomáhá správnému fungování imunitního systému.

Vitamin K se také podílí na udržení zdravých kostí.


Nutriční informace: 1 kapsle RWS*

Rybí tuk (65 % omega-3 mastných kyselin): 1000 mg
počítaje v to:

33% kyselina eikosapentaenová (EPA): 330 mg

22% kyselina dokosahexaenová (DHA): 220 mg

10 % ostatních omega-3 mastných kyselin: 100 mg


Složení: rybí tuk (zdroj omega-3 kyselin), vitamín K (menachinon-7 - vitamín K2 získaný ze sójových bobů fermentací), vitamín E (D-alfa-tokoferol), vitamín D (cholekalciferol - vitamín D3); složky skořápky (želatina, voda, zvlhčovadlo - glycerol, barvivo - E 150d).

Účel použití: přípravek určený dospělým k doplnění stravy o polynenasycené mastné kyseliny z rodiny omega-3 a vitaminy D a K. Přípravek je doporučován zejména osobám, které dbají na správnou činnost srdce a oběhového systému, jakož i těm, kterým záleží na udržení zdravých kostí.

Upozornění: Výrobek může obsahovat stopy sójového lecitinu. Pokud užíváte antikoagulancia, poraďte se před použitím přípravku se svým lékařem. Nepoužívejte jiné přípravky s vitamínem D nebo K. Neužívejte při přecitlivělosti na některou ze složek přípravku.

Doporučená denní dávka: 1 kapsle 1x denně po jídle, zapít dostatečným množstvím vody.

Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Doplněk stravy nelze použít jako náhradu pestré stravy.

Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl.

Podmínky skladování: skladujte v suchu, při pokojové teplotě, v těsně uzavřených obalech. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.