Exeltis Inofolic Combi kapsle 60 ks

Exeltis Inofolic Combi kapsle 60 ks

799 Kč
- +
Kód výrobku: AL_3488
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Popis
EXELTIS

INOFOLIC COMBI

60 kapslí

INOFOLIC Combi je doplněk stravy obsahující dvě izomerní formy inositolu: myo-inositol, d-chiro-inositol a kyselinu listovou. Tyto ingredience se doporučují používat k zajištění potřebného množství v těle ženy v období, kdy plánuje rozšířit rodinu, kdy je jejich dietní příjem nedostatečný. Inositol je látka ze skupiny vitamínů B. V přírodě se nejčastěji vyskytuje myo-inositol. Kyselina listová se účastní procesu dělení buněk a napomáhá správné tvorbě krve.



Foláty přispívají k růstu mateřských tkání během těhotenství, účastní se procesu dělení buněk, napomáhají správné tvorbě krve a udržují správný metabolismus homocysteinu.


Složení: Obsah ve 2 kapslích

Myo-inositol 1100 mg

D-chiro-inositol 27,6 mg

Kyselina listová 400 m (200 % RWS*) *RWS – Referenční hodnota příjmu

Složení: Myo-inositol; sojový olej; (skořápka tobolky) hovězí želatina; stabilizátor: glycerol; emulgátor: lecitiny - sójový lecitin; estery mastných kyselin s polyglycerolem; objemové činidlo: triglyceridy se středně dlouhým řetězcem; zahušťovadla: mono- a diglyceridy mastných kyselin; d-chiro-inositol; barvivo: oxidy a hydroxidy železa; kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová).

DÁVKOVÁNÍ: 2 kapsle (1 kapsle 2x denně). Pro zajištění stálého přísunu inositolu se doporučuje konzumovat dvě kapsle denně s odstupem 12 hodin.

Doplněk stravy nelze použít jako náhradu pestré stravy. Důležitá je vyvážená a pestrá strava a zdravý životní styl. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C, v suchu, chraňte před světlem. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.