HPE Predator pepřový sprej 300 ml

HPE Predator pepřový sprej 300 ml

1 099 Kč
- +
Kód výrobku: AL_2419
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Popis
Predator pepřový sprej 300 ml - kužel (04466)

Obranná plynová nádoba s vysokou koncentrací alkálie kapsaicinu, která vám umožní účinně se bránit útočníkovi, včetně těch pod vlivem alkoholu a psychoaktivních látek.

Nádoba obsahuje 15 % dráždivého činidla OC (Oleoresin Capsicum), což se v konečném důsledku převede na 2,0 % MC ve vhozené směsi.

Proud plynu je rozptýlen ve tvaru kužele, což usnadňuje zasažení pohybujícího se cíle. Navíc díky jemnému rozprašování částice látky působí nejen na povrch, ale jsou také vdechovány, což zvyšuje rychlost a sílu dopadu. Nádoba je vybavena zámkem proti nekontrolovanému použití plynu.

Jak používat:

vyjměte zavírací špendlík a stiskněte tlačítko spreje; v nebezpečné situaci zamiřte na oční linku útočníka a pevně stiskněte páku. Stříkejte ze vzdálenosti ne více než 6 metrů. Chcete-li zastavit, uvolněte tlak. Jednosekundový kontakt s látkou zneschopní útočníka asi na 30 minut. Plynové složky způsobují dočasné zhoršení zraku v důsledku mimovolního zavření očí a podráždění spojivek. Sekundárním účinkem použití plynu je podráždění dýchacího ústrojí.

Pepřový sprej je netoxický a bezpečný pro životní prostředí.

Datum expirace: 07/2027

Technická data

Kapacita láhve: 300 ml
Složení: 15% OC, 2% kapsicinoidy
Výkon: 3 000 000 Scoville Heat Units
Efektivní dosah: až 6 metrů
Výška: 200 mm
Průměr: 60 mm
Výrobce: Holster HPE, Polsko