Spokey VECTOR Air Bike

Spokey VECTOR Air Bike

18 599 Kč 18 499 Kč
- +
Výrobce: Spokey
Kód výrobku: SP_K929814
Dostupnost: do 3 pracovních dnů

Tréninkový rotoped se vzduchovým odporem Spokey VECTOR:
- je model typu Air Bike, u kterého dochází ke zvýšení rychlosti a intenzity tréninku překonáváním odporu vzduchu, jenž se vytváří zvyšujícím se prouděním vzduchu v předním kole. Rychlejší šlapání vytváří větší odpor,
- je vybaven bezporuchovým pohonným řetězovým systémem, který zajišťuje silné napětí bez přeskakování,
- Air Bike lze snadno přizpůsobit výšce a individuálním potřebám uživatele - sedátko si lze nastavit vertikálně i horizontálně,
- má pohyblivé ocelové rukojeti se speciálním místem na nohy a pedály, jenž umožňují trénink zaměřit pouze na horní či dolní svalové skupiny, nebo obě zároveň,
- jedná se o extrémně odolný produkt vhodný pro kardio tréninky - pevná konstrukce je vyrobena z materiálů nejvyšší kvality.

Rotopedy a eliptické trenažéry jsou jedny z nejpopulárnějších fitness strojů, které jsou využívaný jak v posilovnách, tak i v domácnostech. Pomáhají mimo jiné při hubnutí, posilování a celkovém zlepšení fyzické kondice, kdy během cvičení jsou zapojovány různé svalové skupiny. A co takhle zkombinovat výhody obou zařízení? Stačí jen usednout na tréninkový rotoped se vzduchovým odporem Spokey VECTOR, který v sobě spojuje to nejlepší z kardio fitness strojů a zároveň umožňuje posilovat horní a dolní svalové skupiny současně nebo samostatně!

Zvyšte intenzitu svého tréninku díky vzduchovému odporu
Air Bike Spokey VECTOR, to je odolný a pevný model vyrobený z těch nejkvalitnějších materiálů, který pomocí vzduchového odporu zvyšuje intenzitu tréninku. Jak to funguje? Zvyšování rychlosti a síly během šlapání zvyšuje odpor vytvářený kolem s lopatkami. Dynamiku cvičení tak můžete kontrolovat díky zvyšování úsilí při tréninku. Přední kolo s lopatkami navíc vytváří přirozené chlazení a proudění vzduchu! A co víc, pohonný systém v Air Biku Spokey VECTOR je řetězový, stejně jako tomu je u profesionálních fitness strojů. Díky tomu si můžete být jistí bezproblémovým chodem a silným napětím bez skoků.

Vytvořte si doma svou vlastní posilovnu
Spokey VECTOR není obyčejný mechanický, magnetický rotoped či eliptický trenažér, který vám umožní se zaměřit pouze na jednu svalovou skupinu - dolní nebo horní část. Air Bike VECTOR vám dává mnohem více možností! Má pohyblivé ocelové rukojeti, které vám umožní se během tréninku zaměřit na jednotlivé svalové skupiny nebo procvičit všechny současně. Jedná se o jedinečný mechanismus, který může uživatelům poskytnou intenzivní, intervalový nebo kardio trénink.

Trénink podle Vašich potřeb
Jednou z největších výhod stacionárních kol je, že je může používat kdokoliv, bez ohledu na věk a aktuální fyzickou kondici. Tréninkový rotoped se vzduchovým odporem Spokey VECTOR je vybaven pohodlným a nastavitelným sedátkem (vertikálně i horizontálně), což umožňuje jeho optimální přizpůsobení podle vaší výšky a individuálních potřeb. Díky tomu bude váš každý domácí trénink maximálně pohodlný a z nepříjemné povinnosti se stane velmi příjemná.

Váš osobní domácí trenér
Tréninkový rotoped se vzduchovým odporem Spokey VECTOR je ideální pro hubnutí, modelování břišních svalů, posilování lýtek, stehen a nejen to! Má 5 programů a 1 program s trenérem, které umožňuji trénovat jak úplným začátečníkům, tak i zkušeným sportovcům. Je to bezpečný a osvědčený způsob, jak zlepšit svou fyzickou kondici. Díky konzoli s místem pro telefon nebo tablet, můžete průběžně sledovat svůj aktuální trénink - čas, rychlost, ujetou vzdálenost, spálené kalorie, otáčky za minutu (RPM) a výkon (WATT).

Použité technologie:
- SP FORCE: Dlouhá životnost produktu, díky pevné konstrukci a použití vysoce kvalitních materiálů.
- AIR POWER: zvyšování rychlosti a síly uživatelem zvyšuje odpor vzduchového kola. Rychlejší a silnější šlapání vytváří větší odpor, a navíc přináší přirozené chlazení a proudění vzduchu.
- DARK LINE: Řada fitness strojů v tmavých odstínech. Dominantní černé a grafitové tóny dodají vaší domácí posilovně elegantní, tlumený vzhled. Červené zvýraznění dodává zařízení individuální charakter.

Parametry:
typ: vzduchový rotoped (Air Bike)
průměr hnacího kola: 80 cm
odpor: vzduch
regulace odporu: odpor se zvyšuje zvyšujícím se prouděním vzduchu
funkce počítače: čas, rychlost, vzdálenost, kalorie, RPM (otáčky za minutu), WATT (výkon)
počítač je na baterie 4 x AA (nejsou součásti balení)
max. hmotnost uživatele: 150 kg
nastavitelná výška sedátka od země: 80-97 cm
nastavitelná výška sedátka od pedálů: 72-89 cm
rozměry: 125 x 68 x 129 cm
pohonný systém: řetězový
ventilátor: se širokými a odolnými lopatkami
rám: stabilní, z vysoce kvalitních oceli
transportní kolečka: ano
sedátko: pohodlné, nastavitelné horizontálně i vertikálně
konzole s místem na telefon či tablet
počet programů: 5 + 1 s trenérem
klika: ze 3 částí
pohyblivé ocelové rukojeti se speciálním místem na nohy a pedály - umožňují trénink zaměřit pouze na horní či dolní svalové skupiny, nebo obě zároveň