3x RED GARDEN Plastová zahradní obruba 1000 cm x 5 cm černá

3x RED GARDEN Plastová zahradní obruba 1000 cm x 5 cm černá

789 Kč
- +
Kód výrobku: AL_3886
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Popis
Obruba zahradního trávníku 30 metrů + 90 plastových okrajových kotev 50 mm

Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a nabízejí nejen funkčnost, ale také atraktivní vzhled, který se skvěle hodí k různým zahradním úpravám.

Díky snadné montáži a odolnosti vůči povětrnostním vlivům zajistí hrany RED GARDEN nejen jasné ohraničení ploch, ale i dlouhodobou spokojenost s používáním.

SET OBSAHUJE:
3 kusy zahradní obruby (3x10 m) RED GARDEN (výška 5 cm)

90 kotev pro upevnění okraje (jedna délka cca 15 cm)

 

 

Zahradní obruba RED GARDEN se vyznačuje řadou prospěšných vlastností, díky kterým je oblíbenou volbou v zahradním designu.

Natrvalo
Obruby RED GARDEN vyrobené z kvalitních materiálů jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, což zaručuje jejich dlouhodobou funkčnost i ve ztížených klimatických podmínkách.

Estetický
Tyto obruby mají atraktivní vzhled, který dodá eleganci a řád každé zahradě. Jejich univerzální design se skvěle hodí k různým stylům zahradních úprav.

Multifunkční

Dostupné zahradní obruby RED GARDEN lze použít k vyznačení hranic květinových záhonů, cest, trávníků nebo jezírek a zároveň zajistit jasnou a estetickou prezentaci zahrady.

 

Snadná montáž
Díky jednoduchému systému montáže se hrany RED GARDEN snadno instalují, což vám umožní rychle a efektivně nastavit hranice a rozdělit prostor na zahradě podle vašich preferencí.

Odolné vůči UV záření

Tyto hrany jsou odolné vůči UV záření, což zabraňuje vyblednutí barvy a déle si zachovává estetický vzhled.