Yato YG-04310 Ohříváč vody, piva, vína 10 L 230V

Yato YG-04310 Ohříváč vody, piva, vína 10 L 230V

2 499 Kč
- +
Kód výrobku: AL_2983
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Yato YG-04310 Ohříváč vody, piva, vína 10 L 230V

vyrobeno z nerezové oceli.
Vodní bojler YATO je vyroben z nejkvalitnější nerezové oceli, leštěné do vysokého lesku, díky čemuž působí velmi elegantně v hotelech, konferenčních místnostech a restauracích.

Vzdálenost od kohoutku k zemi - 10,5 cm

Vysoká kvalita provedení se snoubí se spolehlivostí vyplývající z použití velmi účinných topidel a speciálního bezpečnostního systému. Pod dnem sporáku je umístěno 1000W topidlo. Toto řešení má řadu výhod. Nejdůležitější je nedostatečný kontakt s vodou, netvoří se tedy vodní kámen, který může časem vést k přehřívání a poruchám. Velmi důležitá je také možnost snadného čištění nádoby a odvápnění. Ochrana proti přehřátí a chodu nasucho navíc výrazně prodlužuje životnost zařízení.

Sporák má nastavitelný provozní rozsah v rozsahu 30~110°C. Vestavěné kontrolky signalizují ohřev a udržování teploty. Vypínač umožňuje vypnout zařízení bez nutnosti vytahování zástrčky ze sítě.

Vně nádoby je ukazatel hladiny vody se stupnicí vyjádřenou v litrech. Na obou stranách jsou pohodlná ucha pro přenášení. Jejich provedení je také systémem TWIST-LOCK, který umožňuje těsné uzavření víka.

K dispozici je kohoutek se speciálním designem, který zabraňuje odkapávání.


Účel/použití - vytápění a vaření vody