Linarem SiatkiSieci Zemědělská mulčovací tkanina (proti plevelu) černá 80 x 10000 cm 70 g/m²

Linarem SiatkiSieci Zemědělská mulčovací tkanina (proti plevelu) černá 80 x 10000 cm 70 g/m²

809 Kč
- +
Kód výrobku: AL_3764
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Popis

Linarem SiatkiSieci Zemědělská mulčovací tkanina (proti plevelu) černá 80 x 10000 cm 70 g/m²


Barva: černá se zelenými linkami každých 20 cm

Rozměr: 0,8m x 100m

Gramáž: 70g/m2

Materiál: vysoce kvalitní polyporpylen

UV ochrana 3%
- materiál má nejvyšší dostupnou UV ochranu na trhu, chrání před slunečním zářením a prodlužuje životnost látky

Zasíláno v roli plné velikosti bez přeložení - přeložení na polovinu může způsobit trvalé záhyby a poškodit strukturu síťoviny během přepravy

 

Agrotfabric se používá k mulčování půdy v domácích zahradách, sadech a plantážích. Dokonale chrání proti růstu plevele bez nutnosti použití chemie. Struktura tkaniny propouští vodu a minerály a navíc umožňuje udržovat vhodnou vlhkost a vyšší teplotu půdy, čímž urychluje proces dozrávání a zakořeňování rostlin. Agrotextilie pomáhají vytvářet vhodné mikroklima pro vývoj rostlin.

 


POUŽÍTÍ AGRO LÁTKY
VYTVÁŘENÍ OPTIMÁLNÍCH PODMÍNEK PRO VÝVOJ ROSTLIN


Ochrana proti plevelům - je vynikající bariérou, která účinně omezuje růst plevele kolem rostlin a umožňuje jim volný růst a vývoj.

Udržování vhodné půdní vlhkosti – struktura tkaniny umožňuje pronikání dešťové vody a minerálů do půdy a zpomaluje její rychlé odpařování. Tento proces umožňuje udržovat přiměřenou vlhkost půdy a optimální podmínky pro vývoj rostlin bez ohledu na vnější podmínky (např. sucho).

Pomoc při získání vyšší teploty půdy
- černá barva rohože zaručuje větší stupeň prohřátí zakryté půdy a udržení vyšší teploty, což urychluje růst vysazených rostlin zvýšením aktivity kořenového systému. To může být výhodné zejména na jaře nebo na podzim, kdy dochází k velkým teplotním výkyvům.

Minimalizace rychlosti eroze půdy – účinně chrání půdu zejména v místech vystavených smývání deštěm, což je klíčové pro zachování její úrodnosti a množství minerálů dostupných rostlinám.

Zajištění estetického vzhledu zahrady - lze s ním také uklidit zahradní prostor, oddělit cesty a zakrýt svahy

Ochrana ovoce a rostlin proti nečistotám – zabraňuje přímému kontaktu plodů se zemí, což snižuje riziko znečištění a kontaminace plodin.

Dodatečná ochrana rostlin proti škůdcům – bariéra, která znesnadňuje hmyzu a jiným škůdcům přístup k rostlinám