bhp4k Real Garden Krycí agrotextilie (zima-jaro) černá 80 x 10000 cm 90 g/m²

bhp4k Real Garden Krycí agrotextilie (zima-jaro) černá 80 x 10000 cm 90 g/m²

1 009 Kč
- +
Kód výrobku: AL_3710
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Popis

bhp4k Real Garden Krycí agrotextilie (zima-jaro) černá 80 x 10000 cm 90 g/m²

Agrotextilie je mimořádně praktický materiál používaný v zahradnictví. Nejčastěji se používá jako mulčovací rohož pro keře a okrasné rostliny. Dokonale zabraňuje nadměrnému růstu plevele a zároveň účinně chrání naše plodiny. Díky tomu můžeme navrch libovolně přisypávat kůru nebo dekorativní kámen, aniž bychom se museli obávat zátěže zaplevelení.

Agrotextilie umožňuje vodě volně proudit, což umožňuje bezproblémové zalévání zahrady. Zároveň zadržuje vlhkost zespodu, což umožňuje substrátu déle udržovat správnou vlhkost a vyžaduje méně častou zálivku.

Je také perfektní jako ochrana před mrazem pro čerstvě zasazené sazenice nebo semena. Je vyrobena z odolných polypropylenových vláken zaručujících dlouhou životnost a odolnost proti mechanickému poškození znamená, že se materiál jen tak nezničí. Agrotextilie je navíc odolná vůči UV záření, což umožňuje její použití i na slunných místech bez rizika poškození.

Nejlepší poměr ceny a kvality. Prodyšný materiál
Karimatka má rozměry 0,8 m x 100 metrů - váha 90 g

Rostliny pokryté agrotextilií jsou chráněny proti:

mrazy

spálení listů (sluneční světlo je rozptýleno),

škodlivé účinky silného deště a krupobití.

silný vítr

hlodavci, ptáci a škodlivý hmyz

ztráta půdní vody

znečištění polétavým prachem

Sada obsahuje navíc 50 ks kolíčků!!!

 

Použití podložky je mimořádně všestranné a pokrývá různé oblasti zahradnictví:

Ovocné a zeleninové plantáže: Rohož je ideální pro obdělávané plochy, poskytuje ochranu proti plevelům a udržuje dostatečnou vlhkost půdy, což přispívá ke zdravému růstu rostlin.

Dekorativní zahrady a domácí zahrady: Rohože jsou ideálním řešením pro dekorativní uspořádání pod okrasné rostliny a zároveň je chrání před konkurencí plevele.

Výsadba stromů a keřů:
Rohože lze efektivně použít při výsadbě stromů a keřů, podporují vývoj mladých rostlin a chrání je před konkurencí plevelů.

Pěstování rostlin, květin, ovoce a zeleniny: Podložka poskytuje užitečnou ochrannou vrstvu, vytváří bariéru proti plevelům a zároveň umožňuje vzduch a vodu proudit ke kořenům rostlin.

Plodiny ve skleníku nebo ve fóliovém tunelu: Rohož může být účinným nástrojem při regulaci růstu plevele u plodin ve skleníku nebo ve fóliovém tunelu při zachování příznivých podmínek pro plodiny.

Pokládání cest, například mezi květinovými záhony: Rohož lze použít také jako zakrytí cestiček v zahradě, což představuje estetické a praktické řešení mezi záhony nebo záhony.

Díky své všestrannosti jsou rohože nejen praktickým nástrojem v zahradnictví, ale přispívají také k estetickému a efektivnímu hospodaření s rostlinným prostorem.

 

Specifikace:

Šířka: 0,8m

Délka: 100 m

Gramáž: 90g/m2

Typ: proti plevelu, ochranný

Černá barva

Materiál: polypropylen (PP)

Odolnost vůči UV záření