Kandar Dalekohled 32x42

Kandar Dalekohled 32x42

819 Kč
- +
Kód výrobku: AL_2274
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Popis
Dalekohled Kandar 32X42

je kompaktní venkovní dalekohled vyznačující se pevnou a lehkou konstrukcí, konstantním 32× zvětšením a optikou BK-7 s antireflexními vrstvami.

Lehká a pevná konstrukce
Kandar 32×42 je střešní dalekohled s kompaktní a pevnou konstrukcí o hmotnosti pouhých 406 g.

Díky kompaktnímu a lehkému designu lze dalekohled pohodlně přenášet během výletu, trekkingu nebo jiné outdoorové aktivity. Sada obsahuje nastavitelnou šňůrku, která umožňuje nosit dalekohled na krku.

Tubusy jsou potaženy pogumovaným povlakem s protiskluzovými výstupky, který zlepšuje úchop a úchop dalekohledu a chrání optiku při pádu.

Optika s antireflexní vrstvou
Hlavní výhodou střešních dalekohledů je jejich kompaktní a lehčí konstrukce, která zlepšuje komfort při pozorování a přenášení. Kandar 32×42 využívá skleněné hranoly BK-7 a antireflexní vrstvy MC zodpovědné za dobrou propustnost světla, ostrý a detailní obraz a přirozenou reprodukci barev.

Objektivy se světelností 42 mm poskytují nejlepší kvalitu obrazu během denního pozorování. Vysoké 32× zvětšení umožňuje pozorovat objekty na velkou vzdálenost. V případě dalekohledů s takto velkým zvětšením je však vhodné pamatovat na jejich správnou stabilizaci.

Ostrost obrazu se nastavuje pomocí centrálního knoflíku na kobylce. Dalekohled má na pravém okuláru dioptrickou korekci, která slouží k vyrovnání rozdílů ve vidění mezi levým a pravým okem.

Dalekohled Kandar 32×42 je levný dalekohled s velkými možnostmi určený pro turisty, milovníky přírody, nadšence ASG a lidi hledající optiku pro každodenní pozorování.


Základní informace

Dioptrická korekce [±]: 3,0000
Lineární zorné pole na 1000 m [m]: 150
Zvětšení [×]: 32
Uspořádání hranolů: střecha
Konstrukční řešení

Materiál hranolu: sklo BK7
Doplňující údaje

Použití (účel): venkovní, turistické


Rozměry

Hmotnost [g]: 380
Průměr čočky [mm]: 42.0000
Celková výška [mm]: 143


Součásti sady dalekohledu:

popruh na krk, hadřík na čištění optiky, pouzdro, dalekohled
Informace výrobce

Výrobce:
Kandar, Čína