MOVO Set masážních válců

MOVO Set masážních válců

1 049 Kč
- +
Kód výrobku: AL_613
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Zahrnuje:
• váleček
• twinball
• míč
• mini váleček

 

MOVO ® Válec OPTIMUM je víceúčelový válec pro vlastní masáž celého těla s hladkým povrchem s lehkou strukturou a optimální tvrdostí (mírná elasticita pod tlakem 2-3 mm prstů).

Rozměry: 35 cm x 13 cm.

Hmotnost: 140 g.

 

MOVO ® Twinball Optimum je určen pro detailní práci s paraspinálním svalstvem (mírný odraz pod tlakem 2-3 mm prsty). Díky svému speciálnímu tvaru je perfektní pro samomasáž a mobilizaci hrudní a bederní páteře.

Vyrábí se pro lidi, kteří mají sedavý den, trpí bolestmi a ztuhlostí šíje a páteře.

Rozměry: 23 cm x 12 cm.

Hmotnost: 60 g

 

MOVO ® Míč Optimum je víceúčelový přístroj pro hloubkovou samomasáž (mírná elasticita pod tlakem 2-3 mm prstů). Aplikace MOVO ® Ball je detailní práce na měkkých tkáních pro zjemnění dané oblasti.

Díky tomuto zařízení jsme schopni rolovat hýždě, hrudník, biceps a kvadriceps, chodidlo, lýtko, krk a paže. Doporučeno pro kompresi a vyrovnání bodového napětí v těle. Ideální pro dokončovací práce na MOVO ® Roller.

Rozměry: průměr 10 cm.

Hmotnost: 20 g

 

MOVO ® Mini váleček je víceúčelový přístroj pro vlastní masáž celého těla s hladkým povrchem s lehkou strukturou a maximální tvrdostí (minimální elasticita pod tlakem prstů 1 mm).


Věnuje se zejména uvolnění chodidla (plantární fascie), Achillovy šlachy, lýtka a předloktí. Kompaktní velikost znamená, že si jej můžeme vzít na jakýkoli výlet.

Rozměry: 15 cm x 5 cm.

Hmotnost: 25 g.