Kladkový luk pro dospělé Ek AXIS 2.5 CNC 30-70l

Kladkový luk pro dospělé Ek AXIS 2.5 CNC 30-70l

8 579 Kč
- +
Kód výrobku: AL_2054
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Kladkový luk pro dospělé Ek AXIS 2.5 CNC 30-70l

Luk Axis od Ek Archery Research patří do skupiny pokročilých luků používaných především v terčové lukostřelbě, polní lukostřelbě a lovu.

Díky CNC broušenému hliníkovému držáku je Axis velmi stabilní a pevný luk, což výrazně ovlivňuje jeho přesnost. Vačky mají moduly s variabilní geometrií, která umožňuje pohodlně měnit délku tahu pomocí tabulky v uživatelské příručce. Navíc je tento luk vybaven četnými tlumiči vibrací připevněnými k rukojeti, pažím a zarážce tětivy. Napínací sílu lze nastavit pomocí šroubů připevňujících ramena k řídítkům. Dělená ramena jsou vyrobena ze sklolaminátu, která jsou k rukojeti připevněna dvoubodovým nosným systémem. Tětivy a lanka jsou vyrobeny z materiálů odolných proti natažení, oděru a vysokému zatížení.

Tento luk má závity pro montáž stojánku, zaměřovače a centrálního stabilizátoru. Doporučuje se používat spoušť a šípy z uhlíkových vláken, hliníku nebo hliník-uhlíkové kompozity.

Axis patří do pokročilé skupiny složených luků s širokou škálou úprav. Tento oblouk lze nastavit jak pro teenagery, tak pro dospělé. Když se rozhodneme koupit Axis, získáme produkt, který se mění s lukostřelcem. Na začátku dobrodružství s lukostřelbou začátečník začíná s nízkými hodnotami napětí a po zvládnutí vhodné techniky lze nastavení snadno změnit.


Základní informace:

Napínací síla [lb]: 30-70
Typ upevnění ramene: šrouby
Typ luku: složený
Varianta luku: pro praváky


Doplňující údaje:
Povolte (snížení napětí) [%]: 75
Maximální rychlost [fps]: 310
Doporučené šípy: hliník, hliník-karbon, karbon
Použití (zamýšlený účel): pro dospělé, lov, terč, off-road


Rozměry:
Délka tahu [in]: 23,25 - 32
Délka oblouku ATA [in]: 32
Hmotnost [g]: 1755
Výška akordu [in]: 8