Łysoń Krmná směs pro včely 2 kg

Łysoń Krmná směs pro včely 2 kg

779 Kč
- +
Kód výrobku: AL_3809
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Popis
Łysoń Krmná směs pro včely 2 kg


Produkt byl vytvořen jako náhrada přírodního pylu, zajišťující správný vývoj včelích rodin bez ohledu na povětrnostní podmínky. Jde o komplexní produkt, jehož hlavní předností jsou ingredience, které jsou dokonale vyvážené a přizpůsobené potřebám včel. Chrání střevní mikroflóru a zvyšuje vstřebávání potravy. Obsahuje složky, které jsou pro včely lehce stravitelné. Podporuje rychlý růst včelí rodiny tím, že poskytuje ingredience potřebné pro larvy a mladé včely.

Obsahuje: sójový a kvasnicový protein (51 % bílkovin), vitamíny: B1, B2, B6, B12, PP, C, A, D3, E; minerální komplex: Ca, Mg, Fe, Cu, Zn, Mn, Co, P; kyselina citronová, rostlinné tuky, rostlinné silice, probiotické bakterie, antioxidanty.

Použití:

1) v suchém stavu (jako speciální potravina nahrazující pyl):

Výrobek umístěte do nádoby s otvory umožňujícími přístup pro včely, vybavené několika kousky dřeva nebo neklouzavým materiálem (např. Podávejte přibližně 700 g produktu na rodinu (v závislosti na síle rodiny), chraňte produkt před větrem a vlhkostí.

2) jako náhradní sacharidová směs:

Koláče: Smíchejte 200 g Apikandu - pylové náhražky s 800 g sacharidů (různé kombinace medu, sirupu nebo cukru) při teplotě do 40 °C. Vzniklou směs nanášejte (pastovitá) v plastových sáčcích nebo plátech voskovaného papír k horním okrajům rámečků.