Kadax Kompostér 860l

Kadax Kompostér 860l

2 423 Kč
- +
Kód výrobku: AL_4352
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Pevný kompostér s krytem


- Pevný modulární kompostér má funkční vybavení. Geometrická konstrukce je vybavena speciálními otvory a žlaby v bočních stěnách, které zajišťují správnou cirkulaci vzduchu a zavlažování kompostové hmoty, přispívající k urychlenému procesu rozkladu odpadu.

- Kryt se dvěma odklápěcími křídly a širokými dvířky s pohodlným madlem vám umožní kompostér volně otevírat. Absence základny umožňuje přímý kontakt se zemí a rychlejší redukci biologického odpadu.

 

Mrazuvzdorný a ekologický kompostér na zahradu


- Modulární kompostér ze 100% recyklovaného plastu je ekologickým řešením.

- Použitý materiál je odolný proti deformacím, prasklinám a povětrnostním vlivům: mrazu, větru a UV záření. Kompostér odolává jak silným mrazům (-30 °C), tak teplu (až +45 °C), což z něj činí celoroční produkt.

- Poskytuje také správnou tepelnou izolaci kompostu, který lze připravit ze zdravých zbytků rostlin, plevele bez semen, slupek z ovoce a zeleniny, kávové a čajové sedliny, dřevěných hoblin nebo řas a bahna z jezírek.

 

Modulární kompostér snadno sestavitelný


- Sestavení kompostéru je jednoduché a intuitivní díky systému montáže jednotlivých dílů pomocí západek. Proti převržení můžete kompostér chránit pomocí montážních kotev - jejich instalace bude možná díky otvorům v jeho spodní části.

 

SPECIFIKACE:
Kompostér na zahradu, na pozemek
Materiál: plast
Černá barva
Kapacita: 860l
Rozměry: 91 x 91 x 111 cm
Bez základny