Boker Yokai Nůž

Boker Yokai Nůž

1 969 Kč
- +
Kód výrobku: AL_2186
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Popis
Böker Plus Yokai zavírací nůž (01BO151)

Zavírací nůž pro každodenní použití (EDC) od německé značky Böker. Navrhla jej nožířka Alessandra De Santis, známá také jako Hydra Design.

Čepel s tanto profilem je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli D2. Vyznačuje se dobrou odolností proti korozi a velmi vysokou odolností proti oděru. Je pokryta černou ochrannou vrstvou.

Nůž lze otevřít pomocí ploutve. Po otevření funguje jako chránič chránící ruku před sklouznutím na čepel. Když je čepel v otevřené poloze, je držena na místě silným zámkem vložky.

Černé výstelky ergonomicky profilované rukojeti jsou vyrobeny z materiálu G10. Jedná se o laminát vyrobený z vrstev skelného vlákna zalitého v epoxidové pryskyřici. Trvanlivý, odolný proti nárazům, většině chemických látek a nízkým a vysokým teplotám. Nevede elektrický proud. Šupiny jsou strukturovány do voštinového vzoru, který zajišťuje protiskluzové vlastnosti. Červená hliníková distanční vložka mezi nimi je jedinečným barevným akcentem.

Zavírací nůž Böker Plus Yokai
Pohodlné nošení zajišťuje vyklápěcí spona, která umožňuje připevnit nůž na opasek nebo okraj kapsy. Model je také vybaven rozbíječem skla a otvorem pro šňůrku.

Sada obsahuje nylonové pouzdro pro snadné skladování a přenášení nože.

Specifikace:

Ocel: D2
Čepel: hladká
Délka čepele: 95 mm
Tloušťka čepele: 3,7 mm
Rukojeť: G10
Zámek: liner lock
Barva rukojeti: černá + červená
Celková délka: 230 mm
Hmotnost: 147 g
Výrobce: Böker, Německo