Herbertz Solingen Drop Point Lovecký taktický nůž

Herbertz Solingen Drop Point Lovecký taktický nůž

1 179 Kč
- +
Kód výrobku: AL_2160
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

LOVECKÝ NŮŽ Herbertz silná pochva HS114210
Herbertz


Skvělý nůž pro venkovní použití, zejména:

lov

rybolov

EDC

Skvělý nůž určený pro lovce a turisty. Nůž perfektně padne do ruky. Jeho rozměry umožňují přesné ovládání. Čepel se špičkou je ideální pro řezání masa a drobné přípravné práce při kempování. Snadno s ním přeříznete provaz, nabrousíte špejli nebo namažete máslo na chleba.

Firma Herbertz garantuje německou kvalitu a spolehlivost i vysoce kvalitní suroviny. Německé výrobky jsou pro svou přesnost a preciznost zpracování ceněny po celém světě. Tato značka je velmi oblíbená.


114210 - vynikající lovecký nůž s pevnou čepelí od německé firmy Herbertz Solingen. Bezpečně padne i do velkých rukou a funguje dobře za všech podmínek. Udeřil! Vynikající poměr ceny a kvality - jeden z nejlepších loveckých a EDC nožů.

Čepel - s profilem Drop Point, tloušťka 3,2 mm, vyrobena z nerezové oceli AISI 420, kalená na 55 HRC. Hladká čepel Plain má Full Flat Grind, snižuje hmotnost nože a zlepšuje jeho řezné vlastnosti. Na základně čepele je jednostranný ocelový chránič chránící ruku před sklouznutím při práci.

Rukojeť - profilovaná pro ruku. Potažený přírodním hnědým dřevěným obkladem pakka (laminát) dodává exkluzivní vzhled. Nůž velmi dobře padne do ruky, neklouže a lze jej snadno ovládat za všech podmínek. Šroub a nýty jsou vyrobeny z kostkované nerezové oceli. V zadní části rukojeti je otvor pro instalaci bezpečnostního lana.

Pouzdro - zapínání na patentku, vyrobeno z hnědé kůže. Připevnění na opasek nebo zařízení umožňuje nosit nůž ve svislé poloze.

Specifikace:


Celková délka: 210 mm

Délka čepele: 100 mm

Tloušťka čepele: 1,95 mm

Hmotnost: 163 g

Ocel: AISI 420

Typ čepele: bod pádu

Konstrukce: full tang

Rukojeť: dřevo

Potah: kůže