Sada maček Nuptse Evo + cepín Alpin Tour 50 cm

Sada maček Nuptse Evo + cepín Alpin Tour 50 cm

5 399 Kč
- +
Kód výrobku: AL_3513
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Popis
Sada maček Nuptse Evo + cepín Alpin Tour 50 cm


Climbing Technology Nuptse EVO jsou mačky vyrobené z nejkvalitnější tvrzené oceli zajišťující dostatečnou pevnost a tuhost. 12 dlouhých zubů založených na konstrukci rámu poskytuje vynikající přilnavost na ledu a tvrdém a zmrzlém sněhu. Rozšířený profil v oblasti střední části chodidla zvyšuje stabilitu na měkkém sněhu.

Přední zuby Nuptse EVO mají agresivnější profil, díky čemuž si vedou v prudkých stoupáních ještě lépe než jejich předchůdce. Nová verze Nuptse má také vylepšený systém nastavení. Přídavná páka umožňuje snadné a rychlé nastavení velikosti maček. Úpravy lze provést zvednutím zajišťovací páčky nad konektorem a nastavením délky podle boty.

Díky novému řešení je možné tuto operaci provádět i v rukavicích. Mačky Nuptse EVO lze nastavit ve velmi velkém rozsahu (36-47) díky dvoustupňovému nastavení konektoru. Climbing Technology použila v nové verzi Nuptse zcela nové protisněhové podložky. Použitý materiál je velmi mrazuvzdorný - i při velmi nízkých teplotách zůstává pružný, takže podložky se neznehodnocují a nepraskají.

Navíc elastický reliéf ještě lépe „odráží“ sníh a zajišťuje bezpečnost. Nuptse EVO v pásové a poloautomatické verzi mají pevné a odolné koše ze speciálního materiálu. Jsou tak flexibilní, že umožňují ještě lepší přizpůsobení profilu obuvi a snižují "volnost" mezi svrškem boty a mačkou.

Díky možnosti těsného složení košíčků zaberou mačky Nuptse EVO při přepravě velmi málo místa. Všechny materiály použité k výrobě Nuptse EVO jsou velmi odolné vůči mechanickému poškození a nízkým teplotám.