MAXXUS Eliptický trenažér CX 5.1

MAXXUS Eliptický trenažér CX 5.1

33 890 Kč
- +
Kód výrobku: AL_296
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Displej je velký vícebarevný LCD  s modrým podsvícením poskytuje dobrý přehled a čitelnost. Všechny tréninkové hodnoty na první pohled: zobrazení času, spotřeby kalorií, vzdálenosti, celkové vzdálenosti, rychlosti v km/h, otáček kol za minutu, Ovládání kokpitu je velmi jednoduché, takže jej může používat každý.
• 1 funkce rychlého startu
• 3. manuální program
• 12 pevně instalovaných tréninkových profilů
• 1 měření zotavovacího pulsu

Připojení Bluetooth a APP

Eliptický trenažér má připojení Bluetooth, které umožňuje ovládání pomocí aplikace incoonsole +. Aplikace je k dispozici zdarma pro zařízení Android a Apple v App Store a lze ji stáhnout tam. Aplikace není součástí dodávky. Pro navázání Bluetooth spojení mezi chytrým telefonem / tabletem je nutná aktuální verze Bluetooth 4.0 a kokpit lze samozřejmě používat i bez připojení ke smartphonu / tabletu

 

Elektronicky řízená odolná magnetická brzda CX 5.1 je vybavena beztřením, a tedy neopotřebitelnou, extrémně tichou a extrémně rovnoměrnou permanentní magnetickou brzdou. 16 úrovní odporu je elektronicky nastavitelných a tréninkové programy jsou řízeny počítačem. Zdravý trénink se zdravým držením těla Zdravé držení těla při cvičení na eliptickém trenažéru je obzvláště důležité, protože nesprávné držení těla může vést k problémům s klouby. MAXXUS® CX 5.1 byl navržen tak, aby sled pohybů byl co nejblíže přirozenému pohybu. Na zařízení se rychle cítíte pohodlně a prvních tréninkových úspěchů dosáhnete již po několika tréninkových jednotkách. Polohy pedálů byly také definovány s ohledem na ergonomii. S CX 5.1 běžíte zcela přirozeně a snadno, bez ohnutých nohou.

Transportní kolečka a nastavení výšky podlahy

Dvě velká a stabilní transportní kolečka na přední noze umožňují snadný pohyb CX 5.1.Šest podlahových vyrovnávacích nožiček pomáhá vyrovnávat nerovnosti terénu a zajišťuje tak bezpečné držení těla. CX 5.1 zaujme svým moderním a nadčasovým designem. Jednoduché a přehledné ovládání kokpitu dělá z CX 5.1 univerzální tréninkové zařízení pro celou rodinu. Žádné dlouhé tréninky a zdlouhavé učení se o funkcích počítače. Stačí začít trénovat.

Oblasti použití:
• Kardio trénink
• Zlepšit celkovou kondici
•    Spalování tuků
• fyzikální terapie