DBX BUSHIDO ARM-BlackDragon Rukavice L

DBX BUSHIDO ARM-BlackDragon Rukavice L

919 Kč
- +
Kód výrobku: AL_3573
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Popis
Black Dragon MMA rukavice DBX BUSHIDO L

Sparingové rukavice pro MMA, Krav Maga
Model: Černý drak


Rukavice Black Dragon MMA byly navrženy tak, aby zajistily co největší bezpečnost při sparingu.Díky použití silné vrstvy pěny v dopadové zóně rukavice dokonale tlumí údery, čímž zlepšují bezpečnost cvičícího i sparingpartnera. Tento model rukavic byste si měli vybrat pro technický trénink s partnerem a sparingy.

Proč se vyplatí zvolit tento model MMA rukavic?

Zesílená pěnová vrstva v nárazové zóně zajišťuje vynikající tlumení nárazů. Dodatečný kryt palce zvyšuje bezpečnost při nárazech. Prodloužený suchý zip poskytující lepší vyztužení zápěstí, snižující riziko zranění. Design rukavic umožňuje zachovat úchopové schopnosti.Rukavice jsou anatomicky tvarované pro zajištění pohodlí a správného sevření rukou.

 

Rukavice splňují evropské bezpečnostní normy (PN-EN 13277-1:2002 a PN-EN 13277-7:2010) Mateusz Gamrot - bojovník UFC

Univerzální použití MMA rukavice Black Dragon jsou díky svému designu a profesionální výplni vhodné pro MMA , Krav Maga, Trénink boxu / Kickbox. Borys Mańkowski - hráč KSW

Pohodlí při tréninku Odkrytá vnitřní část rukavice poskytuje úchopové schopnosti a zabraňuje pocení rukou během tréninku. Rukavice jsou vyrobeny ze syntetické kůže se zvýšenými parametry odolnosti, díky čemuž jsou odolné a snadno se udržují v čistotě. Vnitřek rukavice je lemován hladkým, na dotek příjemným materiálem, který zabraňuje oděrkám i při velmi intenzivním tréninku.

Správné vyztužení zápěstí Rukavice jsou vybaveny prodlouženým suchým zipem, který umožňuje 2x omotání zápěstí - tím je zaručeno jeho správné zpevnění a předchází se zranění.

Dodatečná ochrana palce Jedním z nejčastějších zranění při tréninku jsou odřeniny a poškození palce. K vyřešení tohoto problému používá prezentovaný model rukavic přídavný kryt na ochranu palce před poškozením.

Velmi silná vrstva odpružení Pro zajištění maximální ochrany používají rukavice vstřikovanou pěnu se zvýšenou hustotou.