Rukavice DBX BUSHIDO ARM-2011D

Rukavice DBX BUSHIDO ARM-2011D

1 129 Kč
- +
Kód výrobku: AL_3572
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Dostupné velikosti:

L

XL

 

(Vybranou velikost prosím uveďte do poznámek k objednávce)

 

 

Popis
Boxerské rukavice pro trénink boxu

Sparingové rukavice pro MMA, Krav Maga
Model: ARM-2011d


Vysoce kvalitní přírodní kůže Rukavice jsou vyrobeny z vysoce kvalitní přírodní hovězí kůže, která je odolná proti oděru a roztržení. Všechny okraje rukavice jsou dodatečně obšity, aby byly chráněny proti roztržení Univerzální použití Díky svému designu a profesionální výplni jsou rukavice ARM-2011 MMA vhodné pro tréninky MMA, Krav Maga, Boxu/Kickboxu. Silná vrstva pěny dokonale absorbuje nárazy, díky čemuž jsou rukavice ideální pro sparingy. Pohodlí a pohodlí při tréninku Odkrytá vnitřní část rukavice poskytuje přilnavost a zabraňuje pocení rukou během tréninku. Rukavice jsou vyrobeny ze syntetické kůže se zvýšenými parametry odolnosti, díky čemuž jsou odolné a snadno se udržují v čistotě.

 

Vnitřek rukavice je lemován hladkým, na dotek příjemným materiálem, který zabraňuje oděrkám i při velmi intenzivním tréninku. Správné vyztužení zápěstí Rukavice se vyznačují prodlouženým páskem na suchý zip, který umožňuje 2x omotání zápěstí Niagara - to zaručuje jeho správné ztuhnutí a zabraňuje zranění. Dodatečná ochrana palce Jedním z nejčastějších zranění při tréninku jsou odřeniny a poškození palce. K vyřešení tohoto problému používá prezentovaný model rukavic přídavný kryt na ochranu palce před poškozením. Dodatečná gelová vložka se používá v zóně palce pro dodatečné tlumení nárazů.

Toto řešení má zvýšit bezpečnost cvičícího i sparingpartnera. Profesionální výplň Pro zajištění maximální ochrany používají rukavice vstřikovanou pěnu se zvýšenou hustotou. Použitá výplň dokonale tlumí nárazy a časem se neshlukuje ani nedeformuje. Rukavice byly anatomicky profilovány, aby zajistily nejvyšší pohodlí při tréninku. Bezpečnost a pohodlí při tréninku Otázka bezpečnosti při tréninku je pro nás prioritou, a proto byly rukavice navrženy a vyrobeny v souladu s evropskými bezpečnostními normami: PN-EN 13277-1:2002 a PN-EN 13277-7:2010 Navíc každý model rukavic před uvedením do běžné výroby prochází intenzivním testováním v podmínkách školení.

Díky spolupráci s předními hráči a trenéry bojových sportů prověřujeme odolnost a pohodlí použitých konstrukcí a materiálů. V naší nabídce jsou uvedeny pouze modely rukavic, které zajišťují shodu s bezpečnostními normami a úspěšně procházejí školeními. Díky tomuto dvoufázovému ověření si můžete být jisti, že vámi vybraný produkt je nejen bezpečný, ale i pohodlný při tréninku. Marian Ziółkowski - mistr lehké váhy KSW Tabulka velikostí Při použití boxerských omotávek pod MMA rukavice přidejte k šířce ruky cca 0,5 cm

Technické parametry rukavic ARM-2011d MMA:

Materiál: přírodní kůže
Vyhovuje evropským bezpečnostním normám: PN-EN 13277-1:2002 a PN-EN 13277-7:2010
Zamýšlené použití: MMA, Krav Maga, sparing
Barva: černá a zlatá
Dlouhý suchý zip