Hop-Sport HS-PT12l trampolína se sítí 366 cm FT 12 (365-374 cm) zelená

Hop-Sport HS-PT12l trampolína se sítí 366 cm FT 12 (365-374 cm) zelená

7 579 Kč
- +
Kód výrobku: AL_4122
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Popis

Hop-Sport HS-PT12l trampolína se sítí 366 cm FT 12 (365-374 cm)

 

Záruka bezpečnosti potvrzená certifikátem
Při výrobě zahradních trampolín Hop-Sport jsme použili pevné, kvalitní materiály, jejichž nezávadnost je potvrzena certifikátem GS (Certificate No. S 50627039). Kovové prvky jsou pokryty antikorozním nátěrem, díky kterému trampolína vydrží mnoho sezón. Skákací podložka se zvýšenou hustotou zase zajišťuje nejen dlouhodobou použitelnost, ale také zvyšuje komfort každého skoku.

 

Řádně zabezpečený vstup na trampolínu
Dětská trampolína musí být bezpečná. Z tohoto důvodu mají zahradní trampolínové sítě Hop-Sport zipy ve tvaru "L", které zabraňují jejich sklouznutí v případě nárazu do sítě při zábavě. Pro ještě lepší ochranu vašeho dítěte jsou zipy opatřeny přídavnými přezkami, zapínanými z vnější strany. Barva zipů je v souladu s barvou trampolíny a velký červený zip zůstává dobře viditelný. Nejmladším uživatelům to usnadňuje otevírání a zavírání trampolíny.


Pevná síťovina s hustou vazbou a odolnou skákací plochou
Zahradní trampolína "dýně" se vyznačuje vnitřní síťovinou, která je v horní části rovnoměrně napnutá na kruhovém rámu. Vysoce napnutá síťovina zajišťuje větší stabilitu a vyrobená z 100g/m2 PE materiálu zaručuje vysokou pevnost, pružnost a nízkou absorpci vlhkosti.

Skákací podložka je vyrobena z vysokohustotního materiálu při zachování vhodné elasticity, což se promítá do pohodlí a výšky skoků na trampolíně. Díky dodatečnému anti-UV povlaku neztrácí obušek pod vlivem slunečního záření svou barvu ani vlastnosti.


Rychlá a jednoduchá montáž
Unikátní vlastností trampolíny Hop-Sport je použití "T" konektoru pro spojení rámu s nohami trampolíny, čímž odpadá nutnost sahat na šrouby. Správně navržené prvky rámu se navzájem přesně překrývají, zpevňují konstrukci trampolíny a chrání ji proti přetížení. Díky tomuto řešení je montáž rychlá a jednoduchá a trampolína získává stabilní konstrukci.

 

Promyšlený design pro maximální pohodlí
Díky zakřivenému tvaru tyčí poskytuje dýňová trampolína větší bezpečnost při skákání, protože na rozdíl od tradičních modelů vnitřních trampolín je eliminováno riziko nárazu do tyče při hře. Snížený počet sloupků poskytuje ještě větší hrací plochu a samotná trampolína vypadá prostorněji.

Detaily v podobě 70 pozinkovaných pružin s hustými závity, pokrytých silným a měkkým potahem, zajistí, že vaše dítě bude moci trampolínu používat zcela bezpečně a bezstarostně.