Ochrana osobních údajů

Společnost ATHLETIC24 s.r.o., se sídlem Švabinského 1700/4, 702 00 Ostrava, IČ: 28621247, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 35222 (dále jen „Správce“) tímto informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých tato společnost jako správce osobních údajů ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU)2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) v souvislosti s poskytováním svých služeb nakládá s osobními údaji svých klientů , které klienti Správci v této souvislosti poskytnou.

Správce zpracovává v případě Vaší objednávky učiněné prostřednictvím rozhraní webové stránky Správce umístěné na internetové adrese https://athletic24.cz, tyto osobní údaje: jméno a příjmení, adresní údaje, telefonní číslo a e-mailovou adresu.

Jméno apříjmení a adresní údaje je nutno zpracovat ze zákonných důvodů za účelem řádné identifikace a vystavení daňového dokladu. Takové zpracování umožňuje článek 6 odst. 1 písm. c) obecného nařízení o ochraně osobních údajů, neboť toto je nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na Správce vztahuje. Telefonní číslo a emailovou adresu je nutno zpracovat za účelem potvrzení objednávky a případného informování o důležitých skutečnostech majících vliv na smluvnívztah či na plnění ze smlouvy uzavřené mezi Správcem a objednatelem. Takové zpracování umožňuje článek 6 odst. 1 písm. b) obecného nařízení o ochraně osobních údajů, neboť toto je nezbytné pro splnění smlouvy. Tyto osobní údaje budou zpracovávány po dobu nezbytně nutnou k zajištění vzájemných práv a povinností vyplývajících ze smlouvy, tj. vždy minimálně po dobu trvání smlouvy a dále po dobu, po kterou je Správce povinen tyto údaje uchovávat podle obecně závazných právních předpisů. To samé platí, nedojde-li k uzavření smlouvy. Neposkytnutí některého z těchto údajů může mít za důsledek neuzavření smlouvy.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce na základě smlouvy o zpracování osobních údajů budou zpracovávat i další zpracovatelé,a to zejména účetní kancelář, osoby zajišťující technický provoz webové stránky https://athletic24.cz, správce databáze serveru.
Seznam těchto zpracovatelů je k dispozici v níže uvedené tabulce, nebo na vyžádání prostřednictvím e-mailové adresy info@athletic24.cz.

Vezměte prosím na vědomí, že máte právo:

  • požadovat informaci, jaké Vaše osobní údaje jsou zpracovávány,
  • vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat výmaz těchto osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování,
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů,
  • na přenositelnost osobních údajů,

Pokud by se vám něco ohledně zpracování osobních údajů nelíbilo, budeme rádi, když nám to napíšete nebo zavoláte. Vynasnažíme se vše vyřešit k vaší spokojenosti. Vždy ale máte právo obrátit se se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz.

Seznam zpracovatelů

Přehled osob, se kterými společnost ATHLETIC24 s.r.o. uzavřela Smlouvu o zpracování osobních údajů dle §6 zákona č. 101/2000 sb. O ochraně osobních údajů:

Č. Poskytovatel IČO Sídlo Předmět činnosti
1 Geis CZ s.r.o. 44567359 Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice Dopravce
2 PPL CZ s.r.o. 25194798 K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany Dopravce
3 Account Professional a.s. 26794993 Švabinského 1700/4, 702 00 Ostrava Účetnictví
4 ONEsolution s.r.o. 27710335 Cejl 58, 602 00, Brno Webhosting

DomůDomů

Odběr novinek

Přihlašte se k odběru novinek!


Důvěryhodnost

Prohlédněte si ocenění které jsme dostali:

Ocenění spinning4health - distributor

Přečtěte si komentáře, které nám udělili uživatelé, na našem oficiálním Aukro účtu.

Advertising
Reklamace
Máte problémy s naším produktem? Nefunguje, nebo ho chcete vrátit v rámci dvoutýdenní lhůty na vyzkoušení?

Kontaktujte nás:

info@athletic24.cz

Každá reklamace musí být odeslána s vyplněným reklamačním listem.

Reklamační list ke stažení zde
Naší partneři
Navštivte Athletic24.cz u ShopMania
NajduZboží.cz